Kwekerij zeldzame bollen en planten Afrika

Nerilux is een kwekerij voor zeldzame bollen en planten in Afrika. Wij kweken de prachtige Amaryllis, en leveren aan Europa en de Verenigde Staten.

Een goede kwekerij voor zeldzame bollen en planten in Afrika

Zodra het buiten droog is, bent u in de tuin te vinden. U vindt het heerlijk om bezig te zijn met de natuur. Uw grasmat staat er daarom altijd keurig bij, en uw bloemenperken lijken zo uit een tijdschrift te komen. De laatste tijd bent u echter wel wat uitgekeken op de planten die u nu al enkele jaren hebt. Dan hoort u van Nerilux, een kwekerij voor zeldzame bollen en planten in Afrika. Daar hebt u wel oren naar, want u houdt van exclusieve planten in de tuin.

  • Nerilux kweek Amaryllisbollen die gerooid worden in de maanden mei tot en met juni;
  • Eind juni worden de bollen geleverd aan Europa en de Verenigde Staten.

 

Meer informatie

De Amarillysbollen die afkomstig zijn uit de kwekerij voor zeldzame bollen en planten in Afrika, zijn geschikt voor zowel pot- als droogverkoop. Bovendien bieden wij een brede sortering aan kleuren en maten, zodat we altijd iets hebben dat perfect in uw tuin past. Hebt u interesse of wilt u meer weten over onze kwekerij zeldzame bollen en planten  in Afrika? Dan kunt u contact opnemen met de heer Gerard Zuidgeest door hem te bellen: 0174-626435.

Contact opnemen