Kwekerij bijzondere tuinplanten

Nerilux is een kwekerij voor bijzondere tuinplanten. Wij zijn gefascineerd door de Amaryllis. Daarom telen wij bollen van deze prachtige plant in Zuidelijk Afrika.

Een kwekerij voor bijzondere tuinplanten

Sinds u een huis hebt gekocht met een tuin op het zuiden, bent u elke dag wel in uw tuin te vinden. En niet alleen op het terras. Nee, u wroet het liefst met uw vingers in de aarde. Zo hebt u al verschillende prachtige bloemen geplant en ook de rozenstruiken snoeit u eigenhandig. Omdat uw vrienden weten dat u zo gek bent op tuinieren, wijzen ze u erop dat zij een kwekerij voor bijzondere tuinplanten hebben ontdekt.

  • Nerilux rooit de Amaryllisbollen in de maanden mei en juni;
  • Hierdoor zijn ze vanaf eind juni leverbaar in de Verenigde Staten en Europa;
  • Ze leveren een brede sortering aan kleuren en maten, zodat u voor een bonte kleurenverzameling in de tuin kunt kiezen.

Meer informatie en contact

Bovendien zijn de amaryllisbollen die afkomstig zijn uit de kwekerij voor bijzondere tuinplanten, allen geschikt voor zowel pot- als droogverkoop. Wilt u meer weten over onze kwekerij bijzondere tuinplanten? Neem dan vrijblijvend contact op met de heer Gerard Zuidgeest. U kunt hem telefonisch bereiken via nummer: 0174-626435.

Contact opnemen