Kwekerij bijzondere Afrikaanse bollen en planten

Nerilux is een kwekerij in bijzondere Afrikaanse bollen en planten. De Amaryllis is onze favoriete bloem en daarom zijn wie die gaan telen in Zuidelijk Afrika.

Een kwekerij in bijzondere Afrikaanse bollen en planten

Volgende maand dat uw straat mee aan de verkiezing voor de mooiste voortuin. Uitaard hebt u zichzelf al opgegeven. En als u eerlijk bent, hebt u gewoon de prachtigste tuin van heel de straat. Dat mag ook wel, want u besteedt er erg veel tijd aan. Zodra u thuis komt van u werk, gaat u altijd even tuinieren. Voor de wedstrijd bent u op zoek naar blikvangers. Vrienden vertellen u over Nerilux, een kwekerij in bijzondere Afrikaanse bollen en planten. Dat is precies wat u zoekt!

  • De bollen zijn geschikt voor zowel droog- en potverkoop;
  • Nerilux levert een brede sortering aan kleuren en maten.

Meer informatie

De bollen worden in Afrika gerooid in de maanden mei en juni. Vervolgens zijn ze vanaf eind juni leverbaar in Europa en de Verenigde Staten. Wilt u graag zaken doen met Nerilux, de kwekerij in bijzondere Afrikaanse bollen en planten? Neem dan gerust  vrijblijvend contact op met de heer Gerard Zuidgeest. U kunt hem telefonisch bereiken via het nummer 0174-626435.

Contact opnemen