Exclusieve tuinplanten kweken

Nerilux heeft de capaciteiten om voor u exclusieve tuinplanten te kweken. Voor ons bestaat er geen mooiere plant dan de Amaryllis. Daarom telen wij de Amaryllisbollen in Zuidelijk Afrika.

 

De mogelijkheid om exclusieve tuinplanten te kweken

Uw ouders hebben een prachtige tuin. Ze besteden er ook veel tijd aan. Vroeger stonden ze na werktijd eerst een uur in de tuin om alles te onderhouden. En nu ze gepensioneerd zijn, lijkt het wel of ze er de hele dag doorbrengen. Er is ook veel te doen. Het gras moet gemaaid worden, de vissen in de vijver moeten gevoerd worden en de rozenstruik moet vaak gesnoeid worden. Omdat u al een tijdje niet in de gelegenheid bent geweest om langs te komen, wilt u ze met iets bijzonders verrassen. U hebt gehoord dat Nerilux exclusieve tuinplanten kan kweken. Dit zou het ideale cadeau zijn.

  • De Amaryllisbollen worden gekweekt in het Zuiden van Afrika;
  • Ze worden gerooid in mei en juni;
  • Vanaf eind juni zijn ze vervolgens leverbaar in Europa en de Verenigde Staten.

Meer weten

De bollen van de Amaryllis zijn geschikt voor zowel pot- als droogverkoop. Bovendien levert Nerilux een brede sortering aan kleuren en maten. Wilt u graag dat Nerilux voor u exclusieve tuinplanten kan kweken? Neem dan gerust contact op met de heer Gerard Zuidgeest. Hij is bereikbaar via het telefoonnummer: 0174-626435.

Contact opnemen