Bijzondere bollen en planten kweken in Afrika

Nerilux kan voor u bijzondere bollen en planten kweken in Afrika. Wij zijn gespecialiseerd in het kweken van Amaryllisbollen en dat doen wij in Zuidelijk Afrika.

Wij kunnen bijzondere bollen en planten kweken in Afrika

U hebt jarenlang in een appartement gewoond met een klein balkon. Veel buitenruimte had u dus niet en u had al helemaal geen plek voor een grasveld of voor veel bloemen. Met uw nieuwe woning komt daar verandering in. Een grote tuin was voor u namelijk een van de grootste eisen. Deze eis is ingewilligd waardoor u voortaan naar hartenlust kunt tuinieren. U laat als eerste een grasveld aanleggen, zodat u niet tegen tegels hoeft aan te kijken. Dan is het tijd voor uw favoriete onderdeel: de bloemen. U hebt begrepen dat Nerilux bijzondere bollen en planten kan kweken in Afrika. U hebt daar wel interesse in.

  • De bollen zijn geschikt voor zowel pot- als droogverkoop;
  • Ze worden geleverd in een brede sortering aan kleuren en maten.

Meer weten

Bijzondere bollen en planten kweken in Afrika vergt extra toewijding in de maanden mei tot en met juni. Dan worden de bollen namelijk gerooid. Eind juni zijn ze vervolgens leverbaar in Europa en de Verenigde Staten. Bent u geïnteresseerd in de diensten van Nerilux? Neem dan contact op met de heer Gerard Zuidgeest. U kunt hem bellen: 0174-626435.

Contact opnemen